Dacă ești în căutarea unor camere frigorifice care să îndeplinească toate cerințele afacerii tale, atunci ai ajuns la locul potrivit. Specialiștii de la TC Romania Crown Cool înțeleg importanța de a avea echipamente frigorifice și gastronomice profesionale care să îți asigure un proces de depozitare și păstrare a alimentelor în mod eficient și sigur.

Camerele frigorifice sunt esențiale pentru orice afacere care se ocupă cu stocarea și prezentarea alimentelor proaspete, precum restaurante, hoteluri, catering sau magazine de retail. Este important ca să alegi un echipament de calitate pentru a te asigura că alimentele tale sunt păstrate în condiții optime și pentru a evita pierderile financiare.

Cele mai populare camere frigorifice HoReCa

În domeniul HoReCa (Hotel, Restaurant, Catering), cele mai populare camere frigorifice sunt cele cu dimensiuni medii, care pot fi utilizate atât pentru depozitare, cât și pentru prezentarea produselor alimentare. Acestea variază în funcție de necesitățile fiecărei afaceri în parte, dar dimensiunile cele mai populare sunt:

  • Camera frigorifică cu volumul de 600 – 1000 litri. Este o dimensiune populară pentru camere frigorifice de bar sau restaurant, care pot fi utilizate pentru păstrarea bunurilor sau a produselor alimentare în cantități mici.
  • Camera frigorifică cu volumul de 1200 – 1500 litri. Acest tip de cameră frigorifică este potrivit pentru micile magazine sau pentru afaceri care au nevoie de spațiu de depozitare suplimentar.
  • Camera frigorifică cu volumul de 2000 – 3000 litri. Este o dimensiune potrivită pentru afaceri mai mari, precum ar fi hoteluri, cantine sau magazine alimentare, care au nevoie de spațiu suficient pentru a păstra cantități mari de produse alimentare.
  • Camera frigorifică cu volumul de 4000 litri sau mai mare. Acest tip de cameră frigorifică este recomandat pentru afaceri importante sau centre de distribuție care au nevoie de spațiu suficient pentru a stoca produse alimentare în cantități generoase.

Este esențial ca să se țină cont de necesitățile fiecărei afaceri în parte înainte de a achiziționa o cameră frigorifică, astfel încât să se poată alege una cu dimensiunile potrivite.

10 motive pentru care merită să-ți iei o cameră frigorifică 

1. Păstrarea alimentelor proaspete: oferă o temperatură constantă și umiditate scăzută pentru a păstra alimentele proaspete pentru mai mult timp.

2. Păstrarea sigură a alimentelor: ajută la prevenirea dezvoltării bacteriilor și a altor microorganisme care pot dăuna alimentelor.

3. Creșterea vânzărilor: prin păstrarea alimentelor proaspete, o cameră frigorifică comercială poate ajuta la creșterea vânzărilor prin prezentarea produselor alimentare în mod atractiv.

4. Reducerea costurilor: poate ajuta la reducerea costurilor prin limitarea pierderii de alimente datorate deteriorării.

5. Rularea eficientă: un astfel de echipament frigorific este anume proiectat pentru a funcționa eficient din punct de vedere energetic, astfel încât să poată fi utilizat pe termen lung cu un consum rezonabil de curent electric.

Cele mai citite articole

6. Acces facil: o cameră frigorifică comercială poate fi proiectată pentru a permite accesul ușor pentru personalul care trebuie să gestioneze produsele alimentare.

7. Capacitate mare: poate fi astfel proiectată pentru a păstra cantități mari de alimente și băuturi, fiind potrivită pentru utilizare în magazine alimentare, restaurante sau hoteluri.

8. Flexibilitate: o cameră frigorifică poate fi construită personalizat pentru a se potrivi nevoilor tale de business specifice, ca dimensiuni, formă, configurație sau temperatura la care poate să fie setată.

9. Durabilitate: este construită din materiale de calitate pentru a rezista la uzura cotidiană și a fi funcțională pe termen lung.

10. Valoare: o cameră frigorifică comercială poate aduce o valoare importantă afacerii tale prin păstrarea alimentelor proaspete și reducerea pierderilor, ceea ce poate duce la creșterea veniturilor.

De ce să comanzi camere frigorifice de la TC Romania Crown Cool?

Dacă îți impui standarde superioare atunci când vine vorba de calitatea echipamentelor cu care lucrezi, soluțiile oferite de către TC Romania Crown Cool sunt ideale pentru tine. Ca producător și distribuitor de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale, angajații companiei se asigură permanent că îți pun la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate, astfel încât să te bucuri de toate avantajele pe care ți le poate oferi o cameră frigorifică performantă.

Descoperă plăcerea de a avea în dotare camere frigorifice calibrate la dimensiunea potrivită și cu capacitatea necesară pentru a menține alimentele în condiții optime.TC Romania Crown Cool îți oferă servicii premium la nivel național, astfel încât să te bucuri de suport și consultanță din partea specialiștilor cu o vastă experiență în domeniu. 

Contactează un consultant al companiei chiar astăzi pentru mai multe informații și pentru a te bucura de toate avantajele pe care ți le poate oferi o cameră frigorifică performantă.

Alege calitatea și siguranța alimentelor tale, alege soluțiile TC Romania Crown Cool!

Cele mai citite articole