În martie, ai parte de super reduceri de până la 30% pe Glovo, cu livrare rapidă, în mai puțin de 60 de minute, la restaurantele tale preferate din oraș. Alege produsele dorite și nu rata ofertele speciale. 

Prin Glovo, poți comanda oriunde te afli, acasă, la serviciu, în parc, la vecini, orice dorești și orice poftești. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația și să adaugi o adresă de livrare, iar în cel mai scurt timp un curier îți va livra mâncarea. 

Primăvara aceasta îți aduce reduceri de până la 30% pentru comenzile Glovo la restaurantele tale preferate, de care te poți bucura până la finalul lunii martie. Printre restaurantele la care ai reducere se numără Tiki Bistro, Pizza di Napo sau Mado, care te așteaptă să te delectezi cu gusturile cu care te-ai obișnuit, dar și să încerci ceva nou. 

Cele mai citite articole

Pe Glovo găsești o varietate de categorii de mâncare, cu o multitudine de bucătării din care poți alege preparate delicioase. De la delicii din bucătăria orientală sau asiatică, la pizza, burgeri, paste, mâncăruri tradiționale, farfurii sănătoase și multe altele, aici descoperi cu siguranță ceva pe gustul tău. 

Fie că nu ai timp de gătit sau te pregătești de o întâlnire cu prietenii, pe Glovo găsești ce îți dorești, livrat în cel mai scurt timp posibil. 

Intră acum pe Glovo și profită de reducerile speciale!

Cele mai citite articole