Alege produse de supraveghere discretă originale, dacă vrei rezultate excepționale

Acum este foarte ușor pentru oricine ca, folosind un microfon spion, să înregistreze o conversație discretă și să o asculte ulterior sau chiar în timp real. Nu trebuie să fie neapărat detectiv particular pentru asta.

Pentru monitorizări de calitate, alege dispozitive profi garantate!

Microfoanele profesionale din gama spy din zilele noastre sunt anume proiectate ca să fie extrem de simplu de camuflat în tot felul de obiecte uzuale care nu atrag în niciun fel atenția: brelocuri de chei, unități USB, rame de ochelari, mouse-uri, căni, lămpi de birou, încărcătoare de telefon, becuri,prize și multe altele.

În principiu, există două categorii principale de microfoane de detecție discretă: gadgeturi cu rol de amuzament, pentru marele public și aparatură dedicată profesioniștilor (detectivi particulari, instituții care au nevoie de astfel de tehnică performantă). Alegerea clientului va depinde, fără îndoială, de utilizarea pe care i-o va conferi și de bugetul disponibil.

Ce trebuie să avem în vedere când cumpărăm un microfon de spionaj?

Bateria (acumulatorul) este un criteriu important atunci când se achiziționează un microfon spion, deoarece, indiferent cât de mare este gradul de fidelitate al acestui tip de înregistrator discret, obligatoriu produsul trebuie să aibă și o autonomie suficientă pentru a înregistra în întregime o anume convorbire care îl interesează pe utilizator.

Evident, există și gadgeturi care înregistrează fără limitare în timp, deoarece pur și simplu se conectează, spre exemplu, la un laptop. Cât timp e deschis pc-ul, funcționează și aparatul spy. De regulă, există asemenea dispozitive sunt camuflate în stick-uri USB 100% funcționale.

E suficient ca să se conecteze stick-ul USB la calculatorul portabil și microfonul spion va începe ca să își îndeplinească funcția de înregistrare.

Un microfon de acest gen poate monitoriza în secret o zonă de circa 30 – 60 mp de la orice distanță  sau chiar de 1000 de metri (1 km) în cazul celor wireless (UHF).

Cele mai citite articole

Spațiul disponibil pentru înregistrare al unui microfon spion obișnuit este în orice caz destul de limitat, de aceea, dacă respectivul dispozitiv urmează ca să fie folosit frecvent, este bine ca să se transfere înregistrările efectuate pe laptop, stick-uri ori carduri de memorie, pentru ca să se elibereze locul pentru noile sesiuni de înregistrare pe ascuns.

În ultima vreme, pe măsură ce tehnologia GSM s-a dezvoltat, a crescut și numărul modelelor de microfoane spion destinate pentru ascultare la distanță, care au avantajul că nu mai sunt limitate din punctul de vedere al distanței, motiv pentru care au o eficiență mai ridicată în îndeplinirea funcției pentru care au fost proiectate.

Pur și simplu principiul care stă la baza navigatoarelor auto se aplică și aici: atât timp cât raza de acoperire GSM în care se află microfonul este bună, acesta va funcționa foarte bine. În acest fel nu vor exista riscuri pentru utilizator: calitatea sunetului înregistrat va fi în cele mai multe dintre cazuri extrem de calitativă, fără a exista pericolul de a fi prins. Mai mult decât atât, există și posibilitatea de a face o ascultare live de la distanță (chiar și de pe un alt continent) și, în funcție de context, se pot lua anumite decizii în consecință.

O altă comparație ce se poate face este aceea între un smartphone și un microfon spy GSM. Asemenea gadgeturi funcționează la fel ca și telefoanele mobile, pe bază de cartelă. Pentru pornirea echipamentului de ascultate se formează un cod unic pentru cartela în cauză.

Asemenea tip de microfon pe bază de cartelă este perfect pentru a asculta, chiar dacă nu ești un detectiv particular experimentat, o conversație la distanță, chiar pentru a monitoriza o încăpere din casă (de exemplu camera copilului), pentru a asculta o conversație confidențială la locul de muncă sau din mașină.

Pur și simplu apelezi numărul cartelei introduse și să asculți conversațiile care te interesează. Utilizând o cartelă sim (nanosim) se poate configura dispozitivul de la orice distanță.

Modele noi de microfon spion au și funcția de a porni înregistrarea imediat ce sesizează prezența unui zgomot, ceea ce vă scutește de a avea momente lungi de tăcere pentru a auzi din nou.

Din alt punct de vedere, microfoanele gata integrate în anumite obiecte (pixuri, aparate foto, unități USB, brelocuri de chei etc.) sunt perfect funcționale, nu sunt simple fake-uri, ușor de depistat de către potențialele victime.

Camerele de supraveghere discretă profesionale, ideale pentru locuința personală

Tehnica de monitorizare originală este folosită pe scară largă datorită parametrilor tehnici mult mai buni pe care îi are. De ce? De exemplu, modelele de camere spion au o rezoluție mai bună decât a dispozitivelor convenționale, astfel încât înregistrează adesea mult mai bine decât modelele standard. De asemenea, sunt dotate cu senzori de mișcare extrem de sensibili.

Cele mai citite articole